PenumbraOTS/MazurryOTS

Oficjalna strone OTSa.

#16 2009-01-11 07:47:44

Kasieńka

Nowy użytkownik

45238538
Call me!
Punktów :   
Nick na ots: Kasienka (przed res)
Profesja: Sorc
Gildia: Brak
Poziom: Obecnie 9k
Skille: 107

Re: Bez przesady!

Też wole SMS Shop

#17 2009-01-11 08:23:53

Waciktey

Administrator

Punktów :   
Nick na ots: GOD Wacik

SMS jest nieopłacalne zrozumcie ludzie...

#18 2009-01-11 09:39:36

GM Pluszako

Użytkownik

620098
Punktów :   
Nick na ots: GM Pluszako

Hmm a gdyby wprowadzić pacc na 45 dni 5 zł (doładowanie) ale by trzeba było zrobić np Questy nowe expowiska nowe potwory może nowe wyglądy dla pacc żeby sie opłacało wydaje że to by było dobre ;]

@edit
i oczywiscie nowe sety + itemy o i domki dla pacc tylko ;]

Ostatnio edytowany przez GM Pluszako (2009-01-11 09:40:13)

#19 2009-01-14 20:56:28

Sazam

Nowy użytkownik

Punktów :   
Nick na ots: Sazam
Profesja: sorcerer
Gildia: Zakochani
Poziom: ~4K
Skille: male...

jest też sposób zrobić nowe expowiska ale płatne np za miesiąca płacisz 10 za pul miesiąca 5 itp albo ogromną ilość domquw aby starczyło dla każdego i z dodatkami np dp treinery itp za sms to morze mało dostajesz ale jak ktoś widzi 5 zł napis to jakoś nie przemawia a widzi 3 66 to bardziej nakłania... bo to nie trzeba chodzić po jakieś zdrapki albo coś.. tylko bierzesz kome i wysyłasz... na za domeq 2 piętrami 2 zł z trenerami 3 zł a z treinerami i dp 4 a ful wypas czyli tp do dp i treinerami i dp 5 zl i gorsz po groszu i byście mieli więcej kasy... dużo osób by kupowało jak by było tanio... albo piszecie aby dal projek (narysowal w paincie około jak ma wyglądając... ile smq itp) wy budujecie i dajecie domeq wymarzony dla klienta np za 5 zł własnej budowy... wiem że mapa jest ograniczona ale pewnie -7 piętro nie jest zbytnio zajęte... wiec łatwo by było zrobić tp np i nikt się nie szczaj jaka jest głębokość bo nie będzie trzeba schodzić XD

poranek ósma rano nie mogę spać bo muszę grac na Tibie z kolegami pohandlować uchami rozprawić się z pk'rami trudny dzień tibijczyka czeka mama na tibie narzeka! krzesło po lewej stronie  w razie czego tobie krzesłem obronie ciałem zasłonie piąta godzina oczy bolą wyloguje się jak koledzy pozwolą trzeba się wykazać silną wolom!

Stopka forum

RSS